Search

1/8 Brass Hose Barb Fittings

1/8 Brass Hose Barb Fittings

Q1. Which shipping methods do you provide?
Ans.: Normally, we will provide the most suitable shipment method for you. If the quantity is few, the goods will be sent by express when the payment is clear. Also, we can transport the goods by air or by sea, just according to your demand....

Send Inquiry

1/8 Brass hose barb fittings

Name

1/8 Brass hose barb fittings

Brand

RIXIN DK

Material

brass

Size

1/8",1/4,3/8",1/2",3/4",1",1  1/4",1 1/2",2"

Thread

BSPT,BSP,NPT,NPSM

Application

Water.Gas.Oil

Package

pp bag and box packing

OEM

available

MOQ

1000pcs

Delivery time

Within 25days after receiving the deposit

image001image002

Q1. Which shipping methods do you provide?

Ans.: Normally, we will provide the most suitable shipment method for you. If the quantity is few, the goods will be sent by express when the payment is clear. Also, we can transport the goods by air or by sea, just according to your demand.

Q2. Which payment terms is available?

Ans.: We accept Paypal, Western union, Escrow, Visa, payment by T/T in advance or L/C.

Q3. How can we get the samples?

Ans.: We offer free samples by express, but you need pay the express charge.

Q4. How about the price?

Ans.: Our company is manufacturer and have a competitive price.

Q5. How about the quality?

Ans.: Quality Ensured. Every order will not be sent over to you before it has been tested fine.

Q6: If I want to release order, what's the process?

Ans.: You can send inquiry to us by Alibaba or send email to us, we will reply you in 12 hours.

Q7. What’s the shipping time?

Ans.: The stock goods will be delivered around 5-35 days and the customized goods will be sent within 15 days after we received the advance payment.


Hot Tags: 1/8 brass hose barb fittings, China, suppliers, manufacturers, factory, wholesale, cheap, customized, free sample, made in China
Related Products
Copyright © Rixin Machinery Fittings Co.,Ltd All Rights Reserved.