Search

Brass Reducing Tee Fittings

Brass Reducing Tee Fittings

Material:Copper, Lead Free/Regular Brass
Technical:Forged
Type:Nut/Sleeve/Connector
Place of Origin:Zhejiang, China (Mainland)
Connection:Female and Male
Shape:Reducing
Head Code:Compression...

Send Inquiry

Brass reducing tee fittings

image001

Material:Copper, Lead Free/Regular Brass
Technical:Forged
Type:Nut/Sleeve/Connector
Place of Origin:Zhejiang, China (Mainland)
Connection:Female and Male
Shape:Reducing
Head Code:Compression
Product Name:Lead Free Angle Valves
Model:angle valve
Warranty:10000 Times; 3 or 5 Years
Packaging Details:bulk
Payment:L/C,D/P,T/T,Western Union,Credit Card
Primary uses:fuel and gas systems, plumbing, refrigeration, and vacuum applications
For Use With:copper, brass, aluminum, or plastic tubing
Operating temperature range:from -65°F to 250°F
Special Features:Easy to disassemble no flaring t

image002

Q1: Are you a factory?
Answer: Yes, we are a professional manufacturer with more than 15 years.
Q2: Can I have a sample for testing?
Answer: Yes, we can offer free samples for our socks.
We accept ,Western Union, and T/T .etc.
Q3: Can I put my logo on your products?
Answer: Yes, OEM and ODM are available for us.Send us the artwork.
Q4: Can I mix the items to place order together?
Answer: Yes, we accept mixed items.
Q5: Can I visit your factory before order?
Answer: Yes, welcome to visit our factory.
Q6: What is your payment method?
Answer: we accept T/T 30% deposit, and the 70% balance should be fully paid before shipment.
Q7: What is Delivery time for production?
Answer: Normally it's 15-20days after sample confirmed and deposit receipt.
Q8: What's your shipping method?
Answer: By ocean: FOB vessel shipping; By express courier: DHL, FedEx, TNT, UPS; By Air shipping.


Hot Tags: brass reducing tee fittings, China, suppliers, manufacturers, factory, wholesale, cheap, customized, free sample, made in China
Related Products
Copyright © Rixin Machinery Fittings Co.,Ltd All Rights Reserved.